Izdelki

Vsi izdelki

Prikazovanje 1–20 od 208 rezultatov

BURGER PLESKAVICA

9,49 /kg

Hamburger, tak kot mora biti!

ČEVAPČIČI

7,99 /kg

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine (2/3) in svinjine(1/3) z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko.

Pakirano: 0,5kg; 1kg; 1,5Kg

HRENOVKE

8,87 /kg

Prava pop zvezda med klobasami, ki jo obožuje staro in mlado. S špinačo in krompirjem, v testu, popečena na žaru, v omleti, na pici, z jajci, … Preprosto paše – vedno in povsod!

1 kos= 1 par

MLETO MESO

8,99 /kg

Svinjsko meso+ mlado goveje meso

PEČENA SV. REBRA

14,90 /kg

Že pečeni izdelki. Vsak dan sveže pečeni. Če ravno nimate časa za pripravo in iščete nekaj drugačnega.

PIŠČ.FILE

9,87 /kg

Perutnina

POLSUHA DOMAČA KLOBASA

12,49 /kg

Klobasa za skuhati. Pričara vam odličen vonj po prekajenem.

1 kos= 1 par

PREKAJEN SVINJSKI VRAT B.K.

12,99 /kg

Še ena zimzelena mesna klasika, ki jo obožujete vsi pravi mesni gurmani in odlična izbira za pripravo okusnega ričeta, pasulja in številnih drugih jedi “na žlico”. Izdelek lahko tudi dodatno kuhate. Primeren za narezke ali kot dodatek jedem in enolončnicam. Suhomesnati izdelki iz klasične prekajevalnice.

RIBEYE S KOSTJO

18,90 /kg

Meso je zorjeno po metodi suhega zorjenja.Meso zorimo 4 Tedne v Dry Agerju. Na temperaturi 0°C-2°C in na 82% vlage. V času zorjenja poteka v mesu proces naravne fermentacije, kar daje mesu po končanem zorjenju mehkobo, sočnost in svojstven okus.

 

ŠUNKARICA

13,89 /kg

Šunkarica, narejena iz kakovostnih kosov svinjskega mesa, še vedno spada med najbolj priljubljene izdelke v umetnem ovitku. Tradicionalna receptura in mesnati okus ji še vedno dajejo svoje mesto ob boku kuhanih pršutov in šunk.

TATARSKI BIFTEK

27,90 /kg

Marsikdo si novoletne zabave brez tatarkega biftka skorajda ne zna predstavljati. Biftek je v naših krajih dobro poznana specialiteta iz drobno sesekljanega surovega govejega mesa in dodatkov. Na voljo so 0,15kg; 0,25kg; 0,35kg; 0,50kg

TEL.PLEČE B.K.

13,90 /kg

teletina

HRENOVKE TELEČJE

11,49 /kg

Prava pop zvezda med klobasami, ki jo obožuje staro in mlado. S špinačo in krompirjem, v testu, popečena na žaru, v omleti, na pici, z jajci, … Preprosto paše – vedno in povsod! Še posebej pa jo obožujejo otroci.

1 kos= 1 par

KLOBASA ZA KUHANJE

9,87 /kg

Najbolj enostava kobasa za kuhanje.

1 kos= 1 par

PEČENI SV. RIBSI

9,99 /kg

Že pečeni izdelki. Vsak dan sveže pečeni. Če ravno nimate časa za pripravo in iščete nekaj drugačnega.

PIŠČANČJA BEDRA

5,99 /kg

Perutnina

PIVSKA KLOBASA S SIROM

9,77 /kg

Poslastica, ki jo najdete ekskluzivno v Mesarstvu Kmečki Hram. Gre za izdelek, ki vas bo nedvomno očaral s svojim popolnim okusom.Verjamemo, da bo nepogrešljiv na vseh piknikih, zabavah, druženjih, praznovanjih.

1 kos= 1 par

PREKAJENA ŠUNKA B.K.

13,99 /kg

Izdelek lahko tudi dodatno kuhate. Primeren za narezke ali kot dodatek jedem in enolončnicam. Suhomesnati izdelki iz klasične prekajevalnice.

Teža: cca. 1,5KG

SUHA DOMAČA SALAMA

22,90 /kg

Salama iz svinjskega in govejega mesa, ki vam bo s svojim edinstvenim okusom pričarala pravo podeželjsko idilo. Suhomesnati izdelki iz klasične prekajevalnice.

SVINJSKA REBRA

8,97 /kg

svinjsko meso