1.  PREVZEM

Po oddaji naročila s strani kupca, le-ta prejme obvestilo s strani pripadajoče poslovne enote o uspešnem prejemu njegovega naročila.

Kupec bo naročeno blago prejel v roku 2 delovnih dni,

Prevzem naročenega blaga je mogoč v mesarstvu Kmečki Hram

Naročilo oddano ob sobotah, nedeljah in praznikih se obravnava naslednji delovni dan.

Mesarstvo Kmečki Hram si pridržuje pravico, da se čas priprave v izjemnih primerih podaljša izven zgoraj navedenih terminov, vendar ne za več kot 48 ur, pri tem pa bo kupec na ustrezen način obveščen o takšnem podaljšanju.

Kupec je dolžan naročeno blago prevzeti še isti delovni dan, ko je prejel obvestilo o pripravi blaga in sicer na predhodno izbrani lokaciji ter ga plačati na način, ki je določen ob oddaji naročila. Ob prevzemu prejme kupec tudi končni račun.

Do prevzema naročila z izdelki upravitelj ravna po Zakonu o zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov ter snovi, ki prihajajo v stik z živili ter HACCP-u.

V kolikor kupec pripravljenega blaga ne prevzame v dogovorjenem roku, se njegovo naročilo prekliče in se kupcu zaračunajo stroški v višini 20%. 

2. DOSTAVA

Artikli, ki so na zalogi,  bodo odposlani v dveh dneh po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.

Dostava velja na področju občine Cerklje na Gorenjskem

Dostava se izvrši na naslovu, ki ste ga navedli na koncu naročila. V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, Vas bo dostavljalec poklical in se dogovoril za osebni prevzem v Mesarstvu Kmečki Hram. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. 

Strošek dostave:

Za naročene izdelke v vrednosti do 40,00 EUR stroške dostave krije naročnik. (2 EUR) Pri nakupu nad 40,00 EUR, pa strošek dostave v celoti krijemo mi.

Čas dostave: 

Dostava se vrši med ponedeljkom in soboto od 10.00 ure do 16.00 ure na naslov, ki ste ga vnesli od oddaji naročila. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob prevzemu, prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine. V premeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, vas bo dostavljalec poklical in se dogovoril za osebni prevzem v Mesarstvu Kmečki Hram.

3.  PLAČILO NAROČENEGA BLAGA

Prijavljeni kupec  plača naročene izdelke po izbranem načinu plačila.